Friday 16 November 2012

Sezonul II, Episodul 9- Clara

Clara, care s-ar putea sa fie seropozitiva, declama:"imi pare bine ca si-a luxat glezna la sala, macar asa nu are chef de sex. In ultima vreme tot trebuie sa vin cu scuze penibile". Cred ca intr-un univers in care oamenii nu fac sex dupa ce-si luxeaza glezna la sala, SIDA se trateaza cu paracetamol:


Un  profil de film cu avocati pentru replica "sunt fucked up, nu-i asa", urmata de o pauza consistenta, in care publicul sa se minuneze ca un personaj injura in engleza, cumva inca nouveau in 2012 pentru oamenii de la HBO. Cam la nivelul alora care se laudau ca ei pronunta "gei-ar" nu "jere".


 "Totul e un risc, nunta, viata asta de cacat". E amuzant cum cuvintele "dure" trebuie mereu ambalate in urlete, ca si cum declamarile astea modeste despre existenta au loc doar cand e sa ai un atac de cord. Dar probabil ca doar asa ramanea serialul quality.

 Iata, iata: "crede ca de la nunta asta va uita toate (gutural racnit) cacaturile prin care a trecut. E planul ei existential, intelegi?" Totusi, Clara are studii de arhitectura, deci e normal sa aiba proprietatea unor termeni.

"Nimeni nu-i perfect. Toti avem slabiciuni, deziluzii". Ce duet despre nimic ar putea face Iures si Dan Puric:


Daca tot ne prefacem ca exista "the girl next door" intr-o tara in care vecinul mediu arata ca un orc, vreau sa avem si manic pixie dream girl cu ascendent in nimfomana, a la Lara Flynn Boyle. Vecina, care aduce cu o Shannon Tweed pusa la ingrasat, ii ofera lui Iures supa. De linte. Comandata de pe in-ter-net, pronuntat ca o incantatie:

No comments:

Post a Comment